drumnbass.be forum

drumnbass.be forum » Drumnbass scene » Party headz » 30-01-09 PLANET JUNGLE @ Azijnfabriek, Roermond
Go to the bottom of this page 30-01-09 PLANET JUNGLE @ Azijnfabriek, Roermond
Author
Post
ROLY
Tourist


images/avatars/avatar-186.jpg

Registration Date: 08-10-2003
Posts: 44


FRIDAY JANUARI 30TH 2009 - START: 21:00 HOUR - 5 EURO
Planet Jungle @ Azijnfabriek, Zwartbroekstraat 17, Roermond
For reservations you can ring the Azijnfabriek at: +31 (0)475333976

Time table:
21:00 Roly (Planet Jungle, nl)
22:15 Zkyá (Planet Jungle, nl)
23:15 Crysis (Planet Jungle, Strike Out, nl)
00:15 Jungle Fever (More Recordings, Amen Warfare)
02:15 Jung'lin (Planet Jungle, Bass In Ya Face, nl)
alongside MC: A-Lian (Planet Jungle, No-Dexx)



Planet Jungle is het tweemaandelijks terugkerende drum-'n'-bass-evenement in de Azijnfabriek te Roermond, met een topselectie aan dj's als residents. Verwacht een diverse en breed toegankelijke selectie aan drum-'n'-bass en jungle in een perfecte mix.

JUNGLE FEVER (http://www.myspace.com/dnbsouljah)
Na veel optredens vanaf 2001 door heel Europa besloot Jungle Fever in 2006 om zelf jungle te gaan prduceren. Dit leide uiteindelijk tot enkele releases op verzamelaars, en Jungle Fever besloot om zijn producties live ten gehoren te brengen doormiddel van een laptop en enkele controllers. Verwacht niets meer dan een ruige mash up van nog uit te komen platen, versterkt met amens, vettige baslijnen en effecten. Rudebwoy satisfaction guaranteed!

ROLY (www.myspace.com/djroly)
Al meer dan vijf jaar is Roly de drijvende kracht achter de Planet Jungle-avonden en hij is alom bekend om zijn snelle, strakke en diverse mixen. Zijn stijl kan worden omschreven als heftig met een zacht randje . Op dit moment heeft hij platen van onder andere Shy FX, D.Kay, Dillinja, High Contrast, Concord Dawn, Marky en Total Science in zijn platentas gepakt. En met nieuwe producties in het vooruitzicht, lijkt het een druk jaar te worden voor Roly.

ZKYÀ (www.myspace.com/zkya)
Drum-'n'-bass heeft Zkyà altijd al geboeid en als grap maakte hij een mix van twee platen, welke wonderbaarlijk vloeiend en naadloos in elkaar overgingen. Dit was een teken voor Zkyà om hier serieus mee aan de slag te gaan en zo belandde hij bij de Planet Jungle-crew, waar hij tot op de dag van vandaag het publiek trakteert op zijn exclusieve selectie van pakkende beats en smerige baslijnen. Op zijn website www.myspace.com/zkya staan buiten nummers van zijn bands Sideshift Harry en Bitcho ook enkele drum ’n bass producties, en er zullen er nog vele volgen.

JUNG’LIN (www.myspace.com/junglin)
Jung’lin is één van de laatste overgebleven dj's die de old-school junglesound ten gehore brengt. Omdat de dj's in dit genre zeer beperkt zijn, besloot ze zelf de taak als dj op zich te nemen. In haar mixen maakt Jung’lin ook uitstappen naar old-school rave en breakcore. Verwacht diepe bassen en snel opeenvolgende breaks in een strakke mix. Nadat ze resident-dj bij Planet Jungle werd, volgden er snel meerdere optredens door heel Nederland en een residentie bij de Bass In Ya Face-avonden.

CRYSIS (www.myspace.com/crysisdnb)
Sinds 2006 versterkt Crysis de Planet Jungle-crew met zijn duistere diepe beats en breaks. Crysis is de jongste onder de Planet Jungle-dj's, maar hierdoor zeker niet een minder bekwame dj. De passie voor drum-'n'-bass motiveerde Crysis om draaitafels aan te schaffen. Een zeer getalenteerd dj was geboren. Crysis zit niet stil en is in de studio druk bezig met verschillende projecten, dus houd Crysis goed in de gaten.

Planet Jungle:
www.planetjunglehq.com
www.myspace.com/planetjungle

__

13/02/04 Roly + more @ Apocalypse, Fenix, Sittard
26/03/04 Roly, Kneppah, Johnny, Baron (UK) + MC Jay @ Planet Jungle, Azijnfabriek, Roermond
14-01-2009 22:20
drumnbass.be forum » Drumnbass scene » Party headz » 30-01-09 PLANET JUNGLE @ Azijnfabriek, Roermond